• ATD Machinery01
  • Uitbreiding Showroom Renova 02
  • DC Diffutherm03
  • Appartementen Dok 64 Breda04
  • Topsporthal T-Kwadraat05

Remmers Bouwgroep Referentieprojecten

Wij zoeken nadrukkelijk het gesprek met de klant en de gebruiker. We willen weten wat hun beweegt en bezig houdt. Wat hun ambities zijn en hoe zij die willen verwezenlijken. Onze vele referentieprojecten inspireren hun daarbij en samen creëren we de excellente woon-, leer- en werkomgeving voor hen. Middels een soepel en efficiënt realisatieproces bieden wij onze klanten en gebruikers een omgeving waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Door als familiebedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraag, geven we telkens weer invulling aan het amibitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Dat is ook te zien aan de projecten. Projecten waar we trots op zijn!

Opgeleverd

DC Brakman

Kranenberg Vastgoed B.V.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van Heijmans Infra aan Brakman 50 in Tilburg op industrieterrein Vossenberg.

Bekijk project
Opgeleverd

PIM Senior

Stichting PIM Senior

​Het zorgcomplex voor Stichting PIM Senior genaamd ‘Thuis, in Dorst’ heeft een gebouwoppervlakte van ca. 5.000m² en wordt gebouwd op een perceel van 14.200m².

Bekijk project
Opgeleverd

Willem de Zwijgerschool

Gemeente Hendrik Ido Ambacht

Aan de IJdenhove in Hendrik Ido Ambacht realiseren wij in opdracht van de gemeente Hendrik Ido Ambacht de Willem de Zwijgerschool. Dit is een nieuwe basisschool van ongeveer 2.900 m2 BVO bestaande uit 2 bouwlagen met 21 lokalen, een peuterspeelzaal, speellokaal en aula.

Bekijk project
Opgeleverd

Bedrijfshal Oosterhout

Martens Beton

Om dit te realiseren is Martens Beton begin 2019 een samenwerking aangegaan met Conferm om in een bouwteam de buizenfabriek te ontwerpen waarin een reeds door Martens ingekochte volledige productielijn wordt geïntegreerd.

Bekijk project
Opgeleverd

Napoleon Grills

Wolf Steel Europe

In Tiel is het nieuwe pand voor Napoleon Grills gerealiseerd. Een bedrijf, gespecialiseerd in BBQ’s en buitenkeukens.

Bekijk project
Opgeleverd

Rotterdam Polymer Hub

Kenick Capital B.V.

De Rotterdam Polymer Hub (RPH) is het eerste logistieke knooppunt in de Rotterdamse haven dat speciaal gewijd is aan polymeren. Het idee is ontstaan met het oog op de groeiende importstromen vanuit het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

Bekijk project
Opgeleverd

DC Rokus Maasvlakte III

DC Rokus Maasvlakte III B.V.

Voor de derde keer realiseren wij voor onze trouwe en vaste klant Neele-Vat Logistics een nieuwe opslag voor gevaarlijke stoffen. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

CJ Hendriks group

C.J. Hendriks Expeditie- & Veembedrijf B.V.

Als ontwerpende bouwer realiseren wij de uitbreiding van de PGS-15 opslag in de Port of Amsterdam. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Marel Poultry

Marel Poultry Processing B.V.

Nieuw productiecenter voor wereldmartkleider Marel Poultry in Dongen. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

26 Woningen Dongen

Van Wanrooij Projectontwikkeling

In opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling zal gestart worden met de bouw van 26 woningen in Dongen. Het plan is de derde fase van het nieuwbouwplan in de wijk Beljaart in Dongen. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

AVA Quality Cooling

AVA Quality Cooling Benelux

De nieuwbouw bestaat uit ±6.330m² bedrijfshal die volledig wordt bewaakt met een ESFR sprinkler. Als ontwerpende bouwer zijn wij verantwoordelijk voor de gehele turnkey realisatie.

Bekijk project
Opgeleverd

Versteijnen Logistics

Versteijnen Logistics

Aanpassingen aan het in 2011 gerealiseerde PGS-15 opslagruimte. Het betreft een prefab betonnen hal voorzien van een schuimblusinstallatie i.c.m. een sprinklerinstallatie. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Gymworld

Gemeente Zoetermeer

Gymworld Zoetermeer is een nieuwe, aantrekkelijke gymnastiek-accommodatie die als doel heeft het versterken van de gehele gymnastieksport in deze gemeente. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woongebouw 'Caapse Hoek' Fascinatio

Studio ZE B.V.

Aan de Onacklaan in Capelle aan den IJssel realiseren wij in samenwerking met Burgtbouw uit Deurne het nieuwe woongebouw bestaande uit 48 appartementen en een stallingsgarage. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woonzorgcomplex Ganshoek

Woonvizier

Het verzorgingshuis miste de aanpassingsmogelijkheden om te kunnen inspelen op de consequenties van scheiding tussen wonen en zorg. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

5 Woningen Riel

Van Wanrooij

De royale maatvoering en de hoogwaardige materialen maken deze woningen erg bijzonder! Door een wisselend gevelbeeld, heeft elke twee kapper zijn eigen karakter. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Fuji Film Manufacturing

Fuji Photo Film B.V.

De komst van het Japanse foto- en filmbedrijf Fuji (begin jaren tachtig) naar Tilburg betekent een uitgelezen kans voor ons. Vóór Fuji telt Remmers als gevolg van de economische crisis 25 werknemers, erna 100. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zwembad Aquamar Katwijk

Gemeente Katwijk

In opdracht van Gemeente Katwijk hebben wij op het buitenterrein van het 40 jaar oude Aquamar een nieuw zwembad gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woontoren Aan de Waterkant

Triborgh Gebiedsontwikkeling

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Basisschool Dijsselbloem

Gemeente Leidschedam- Voorburg en Lucas Onderwijs

In opdracht van de Gemeente Leidschendam-Voorburg en Lucas onderwijs hebben wij de nieuwe basisschool gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Marine Care

Marine Care Holland B.V.

Aan de Oude Maasweg in de Botlek hebben wij het nieuwe hoofdkantoor & PGS opslag voor Marine Care gerealiseerd. De nieuwbouw bestaat uit ± 2.300 m² bedrijfshal, die deels geschikt is voor opslag van PGS 15 goederen en ingericht is met een laboratorium.

Bekijk project
Opgeleverd

Zwembadcomplex Oostende

Gemeente Oostende

Het zwembadcomplex telt een wedstrijdbassin, een instructiebassin, een recreatiebad voor peuter en kleuters en een recreatiebad voor de oudere jeugd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Euroscoop Schiedam

Argos

Bouwen en coördineren van 11 bioscoopzalen, 4 horecagelegenheden, fitness faciliteiten en ruime parkeergelegenheid van Euroscoop.

Bekijk project
Opgeleverd

Royal Agio Cigars

Highlands Beheer B.V.

Duurzaam hoofdkantoor met productiehallen. Gecertificeerd met BREEAM 'Outstanding' en het pand ontving een BREEAM Award in Londen 2017.

Bekijk project
Opgeleverd

Nul-op-de-Meter Zuringhof

TBV Wonen

Het één van de eerste Nul-op-de-Meter projecten in de gestapelde bouw in Nederland en het eerste in Brabant. Wij leveren zo een belangrijke bijdrage en input aan de ontwikkeling van Nul op de Meter, de Brabantse Deal en betaalbare woonlasten van huurders in Tilburg .

Bekijk project
Opgeleverd

Woonzorgcomplex Haarensteyn

Woon- Zorgstichting 't Heem, Udenhout & Woonveste, Drunen

In Haaren hebben wij 63 huurappartementen en 34 intramurale zorgwoningen gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Garcia Jeans

Garcia Jeans

Uitbreiding van het hoofdkantoor van Garcia Jeans te Ablasserdam. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Renova showroom

Renova BMW & MINI Breda

Team Service en Onderhoud heeft in opdracht van Renova de verbouwing en uitbreiding van hun showroom in Breda gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

HC Tilburg

SHOW (Stichting Hockeyaccomodatie de Oude Warande)

Design & Build opdracht; clubgebouw voor hockeyclub Tilburg. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Glazen Boerderij

Remmers Projectontwikkeling & Van den Brand Vastgoed

De gemeente Schijndel heeft op de meest prominente plek aan de markt een gebouw laten realiseren wat bijdraagt aan de kwaliteit en sfeer van het centrum. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Diffutherm

Beheersmaatschappij Diffutherm B.V.

Productieplant van coatings, lijmen en afdichtingen.

Bekijk project
Opgeleverd

Erica Terpstra Zwembad

Sportfondsen Nijmegen

Uniek aan het complex is de weerspiegeling van de bomen in de dakrand. De bezoeker zwemt dus letterlijk tussen de bomen! Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zuiderlicht Tilburg

Remmers Projectontwikkeling & Van der Weegen Ontwikkeling

Op de hoek Winkler Prinsstraat – Ringbaan Zuid hebben wij 30 appartementen gerealiseerd met balkon op het zuiden. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

de Stadswachter

Klok Ontwikkeling B.V.

Statige, luxe woongebouw met prachtige, ruim opgezette koopappartementen, huurappartementen in de duurdere huurcategorie, commerciële ruimte op de begane grond en een tweelaagse ondergrondse parkeerkelder.

Bekijk project
Opgeleverd

Woningen en appartementen Muntelpoort

Remmers Projectontwikkeling B.V.

Nabij de gezellige binnenstad, op de hoek van Muntelbolwerk en de Graafseweg, heeft Remmers Projectontwikkeling een prachtig woongebouw in jaren ’30 stijl: Muntelpoort gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Topsporthal T-kwadraat

Consortium Stappegoor (Synchroon bv, Crapts onroerend goed bv, Bouwfonds ontwikkeling)

Het sportpaleis is benoemt tot BNA Gebouw van het Jaar Regio Zuid, vormt het hart van de ontwikkelingen in de wijk Nieuw-Stappegoor. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Groeseind complex Tilburg

TBV Wonen

In opdracht van TBV Wonen Tilburg hebben wij in totaal 96 sociale huurappartementen, 9 stadswoningen, ondergrondse garage en een commerciële ruimte gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Witbrant Oost

De Wilde Projectmanagement B.V.

Een woonenclave midden tussen de bosgebieden de Hultense Heide ten noorden van het spoor. Kenmerkend zijn de wit geschilderde muren, waartussen de puien en muurvlakken het reliëf bepalen. Lees hier meer.

Bekijk project