• ATD Machinery01
  • Uitbreiding Showroom Renova 02
  • DC Diffutherm03
  • Appartementen Dok 64 Breda04
  • Topsporthal T-Kwadraat05

Remmers Bouwgroep Referentieprojecten

Wij zoeken nadrukkelijk het gesprek met de klant en de gebruiker. We willen weten wat hun beweegt en bezig houdt. Wat hun ambities zijn en hoe zij die willen verwezenlijken. Onze vele referentieprojecten inspireren hun daarbij en samen creëren we de excellente woon-, leer- en werkomgeving voor hen. Middels een soepel en efficiënt realisatieproces bieden wij onze klanten en gebruikers een omgeving waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Door als familiebedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraag, geven we telkens weer invulling aan het amibitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Dat is ook te zien aan de projecten. Projecten waar we trots op zijn!

Uitvoering

CJ Hendriks group

C.J. Hendriks Expeditie- & Veembedrijf B.V.

Als ontwerpende bouwer realiseren wij de uitbreiding van de PGS-15 opslag in de Port of Amsterdam. Lees hier meer.

Bekijk project
Uitvoering

26 Woningen Dongen

Van Wanrooij Projectontwikkeling

In opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling zal gestart worden met de bouw van 26 woningen in Dongen. Het plan is de derde fase van het nieuwbouwplan in de wijk Beljaart in Dongen. Lees hier meer.

Bekijk project
Uitvoering

Gymworld

Gemeente Zoetermeer

Gymworld Zoetermeer is een nieuwe, aantrekkelijke gymnastiek-accommodatie die als doel heeft het versterken van de gehele gymnastieksport in deze gemeente. Lees hier meer.

Bekijk project
Uitvoering

Woongebouw 'Caapse Hoek' Fascinatio

Studio ZE B.V.

Aan de Onacklaan in Capelle aan den IJssel realiseren wij in samenwerking met Burgtbouw uit Deurne het nieuwe woongebouw bestaande uit 48 appartementen en een stallingsgarage. Lees hier meer.

Bekijk project
Uitvoering

Woontoren Aan de Waterkant

Triborgh Gebiedsontwikkeling

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.

Bekijk project
Uitvoering

Zwembadcomplex Oostende

Gemeente Oostende

Het zwembadcomplex telt een wedstrijdbassin, een instructiebassin, een recreatiebad voor peuter en kleuters en een recreatiebad voor de oudere jeugd. Lees hier meer.

Bekijk project