Build

Familiebedrijf Remmers Bouwgroep ontwikkelt en realiseert al 100 jaar woningen, bedrijfsruimten, zorgvoorzieningen en sport- en onderwijscomplexen voor een brede groep opdrachtgevers en eindgebruikers. Het leveren van kwaliteit, het bieden van een hoog niveau aan service, gecombineerd met het vermogen om voortdurend te innoveren, heeft ons gemaakt tot wat we zijn.

In onze optiek is bouwen iets wat je samen doet: met de opdrachtgever en de eindgebruikers, en met specialisten als architecten, projectontwikkelaars, constructeurs en collega bouwers. Wij geloven in een samenwerking die stimuleert, waarbij we elkaar op een professionele manier weten te prikkelen. We gaan samen voor het beste resultaat. Daar zijn we trots op.

Bouwen zit ons in het hart, maar uw belangen staan voorop
Als bouwer moet je je niet blindstaren op het te ontwikkelen gebouw op zich. Je kunt nog zoiets moois bedenken, maar de opdrachtgever moet zich er thuis voelen en er kunnen doen wat hij voor ogen heeft. Voor hem is het gebouw vooral een efficiënte en veilige plaats om te werken, een prettig schoolgebouw dat genoeg ruimte en faciliteiten biedt, een fijne woonplek. Daarom staan zijn eisen en belangen altijd voorop. Remmers Bouwgroep ziet het als haar taak om opdrachtgevers op de best mogelijke manier te ondersteunen bij het realiseren van hun wensen. We durven met onze 100 jaar ervaring te zeggen dat we daar inmiddels best goed in zijn. En ook daar zijn we trots op.

Ambitieus, betrouwbaar en gedreven

Proces, Ontwikkel & Projectmanagement

Remmers is in staat de vraag achter de vraag te beantwoorden. Uw behoefte, (bedrijfs)cultuur en werkprocessen centraal te stellen is waar het om draait.

Uw organisatie optimaal laten functioneren is wat wij nastreven - een naadloze aansluiting tussen organisatie en vastgoed. Wij zijn instaat om op strategisch en operationeel niveau te adviseren.

logo_remmers_bouwgroep_white.svg


Inspireren | Creëren | Realiseren

Referenties Remmers Bouwgroep


Voorbereiding

DC Heieinde Tilburg

Remmers Projectontwikkeling

Dit nieuw te realiseren logistieke pand, wordt gebouwd op bedrijventerrein Vossenberg, op korte afstand gelegen van de nieuwe containerterminal (BTT) aan het Wilhelminakanaal.

Bekijk project
Opgeleverd

Woontoren Aan de Waterkant

Wonen & Zorg

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woningen en appartementen Muntelpoort

Wonen & Zorg

Nabij de gezellige binnenstad, op de hoek van Muntelbolwerk en de Graafseweg, heeft Remmers Projectontwikkeling een prachtig woongebouw in jaren ’30 stijl: Muntelpoort gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zuiderlicht Tilburg

Wonen & Zorg

Op de hoek Winkler Prinsstraat – Ringbaan Zuid hebben wij 30 appartementen gerealiseerd met balkon op het zuiden. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Glazen Boerderij

Remmers Projectontwikkeling

De gemeente Schijndel heeft op de meest prominente plek aan de markt een gebouw laten realiseren wat bijdraagt aan de kwaliteit en sfeer van het centrum. Lees hier meer.

Bekijk project