Wonen & Zorg

Welkom thuis.

Al 109 jaar bouwt Remmers Bouwgroep huizen en appartementen, een woningbouwer van huis uit. Of het nu gaat om een appartementengebouw voor alleenstaanden, eengezinswoningen voor jonge gezinnen of een woon-zorgvoorziening voor ouderen, altijd staan de wensen van mensen centraal. Bij het ontwikkelen en realiseren van projecten denken we voortdurend aan de belangen van toekomstige bewoners. Wat willen zij? Hoe willen zij wonen? Wat vinden zij belangrijk? We bouwen niet zomaar een huis of appartement, we bouwen voor al die mensen hun vertrouwde plek waar het fijn wonen en ontspannen is, een plek om te leven. We bouwen kortom een nieuw thuis.

Een bouwer voor nu en voor de toekomst
Remmers Bouwgroep volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en neemt waar mogelijk het voortouw. Bijvoorbeeld in het kader van de energietransitie. Daarin volgen nieuwe ontwikkelingen elkaar snel op. Remmers Bouwgroep profileerde zich als eerste bouwer van nul-op-de-meterwoningen en all-electric appartementen. Bij een nul-op-de-meterwoning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Op deze manier willen we een actieve en sturende rol spelen in het bedenken, ontwikkelen en bouwen van toekomstbestendige en duurzame woonoplossingen.

Onze opdrachtgevers waarderen deze aanpak. In nauwe samenwerking met projectontwikkelaars, woningcorporaties en zorginstellingen realiseren we woningen en appartementen die aan alle moderne wooneisen voldoen. Daarbij besteden we veel aandacht aan de wensen van en het advies aan kopers en gebruikers. Hun mening is cruciaal. Door open en helder te communiceren, en echt te luisteren naar onze klanten, zijn we in staat onze dienstverlening continu te verbeteren.

Een woningbouwer voor iedereen
Onze maatschappij verandert. Onder invloed van allerlei ontwikkelingen wonen kwetsbare groepen mensen, zoals ouderen, veel langer in een zelfstandige woning. De overheid ziet het niet langer als taak om de huisvesting voor, zoals het heet, mensen met een lagere zorgindicatie te verzorgen. Daarmee zijn bijvoorbeeld de traditionele bejaardentehuizen verdwenen. Remmers Bouwgroep ziet daarin een rol voor zichzelf door samen met woningcorporaties oplossingen te bedenken en te realiseren voor deze doelgroep. De combinatie van wonen en zorg is daar een voorbeeld van in zogenaamde woon-zorgcomplexen waar ouderen aangenaam en zelfstandig kunnen wonen, terwijl professionele zorg en andere diensten altijd voorhanden zijn.

Remmers Bouwgroep heeft een missie. Wij willen een thuis bieden voor iedereen, van het prille samenwonende stelletje tot het echtpaar dat net het 50-jarig huwelijksfeest heeft gevierd tot de zelfstandig wonende, hoogbejaarde ouderen met een zorgvraag. Remmers Bouwgroep. Voor een leven lang wonen.

logo_remmers_bouwbedrijf_S.jpg

Remmers Bouwbedrijf
"Al meer dan 100 jaar uw bouwpartner"

logo-triborgh.png

Triborgh Gebiedsontwikkeling
Triborgh is een permanent samenwerkingsverband van aannemingsmaatschappijen en twee grote woningcorporaties.

Commercieel Manager Julian van de Sande

Mag ik mij even voorstellen?

Sinds april 2019 ben ik het gezicht van het Marktvenster Wonen & Zorg binnen Remmers Bouwgroep. Binnen dit marktvenster ben ik verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces, van het creëren van kansen tot en met de contractvorming.

Het aansturen van het design- & engineeringsteam zowel intern alsook externe partners behoren tot mijn dagelijkse takenpakket. Verder behoren tot mijn verantwoordelijkheden het beheren en uitbouwen van het relatienetwerk, het beoordelen van commerciële kansen en risico’s, én het inventariseren, adviseren en vertalen van de wensen van de opdrachtgevers. Veel energie haal ik uit het samen met (potentiële) opdrachtgevers en adviseurs aan tafel te zitten en te sparren op het snijvlak van techniek en commercie met als doel het ontwikkelen van Design & Build projecten. Ben je projectontwikkelaar met een concreet plan of ben je nog in de oriënteringsfase en wil je vrijblijvend sparren over hoe je succesvol een Design & Build traject kunt aanvliegen. Ik kom graag met je in contact.

logo_remmers_bouwgroep_white.svg

Inspireren | Creëren | Realiseren

Remmers Wonen & Zorg projecten

''Onze taak en missie is dé “thuis”oplossing te bieden voor de volledige levensloop van een net samenwonend koppel tot en met hoogbejaard, hulpbehoevend en/of zorgbehoevend''

Trots & Passie

Wij zijn een bouwer die begrijpt dat het niet alleen om het gebouw gaat, maar daarnaast vooral om u als toekomstige bewoner.

Opgeleverd

PIM Senior

Wonen & Zorg
​Het zorgcomplex voor Stichting PIM Senior genaamd ‘Thuis, in Dorst’ heeft een gebouwoppervlakte van ca. 5.000m² en wordt gebouwd op een perceel van 14.200m².
Bekijk project
Opgeleverd

Woongebouw 'Caapse Hoek' Fascinatio

Wonen & Zorg
Aan de Onacklaan in Capelle aan den IJssel realiseren wij in samenwerking met Burgtbouw uit Deurne het nieuwe woongebouw bestaande uit 48 appartementen en een stallingsgarage. Lees hier meer.
Bekijk project
Opgeleverd

26 Woningen Dongen

Wonen & Zorg
In opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling zal gestart worden met de bouw van 26 woningen in Dongen. Het plan is de derde fase van het nieuwbouwplan in de wijk Beljaart in Dongen. Lees hier meer.
Bekijk project

Afspraak maken?

Benieuwd wat Remmers voor u zou kunnen betekenen? Laten we kennismaken!

Contact opnemen
Opgeleverd

Woontoren Aan de Waterkant

Wonen & Zorg
Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.
Bekijk project
Opgeleverd

16 woningen Rijsoord Ridderkerk

Wonen & Zorg
In opdracht van VORM Bouw BV is Remmers Bouwgroep in juli 2019 gestart met de realisatie van 16 eengezinswoningen in Rijsoord, gemeente Ridderkerk.
Bekijk project
Opgeleverd

Woonzorgcomplex Haarensteyn

Wonen & Zorg
In Haaren hebben wij 63 huurappartementen en 34 intramurale zorgwoningen gerealiseerd. Lees hier meer.
Bekijk project