Sport & Onderwijs

Sport- en onderwijsaccommodaties Waar je het beste uit jezelf kan halen.

Als je aan sport doet of onderwijs volgt doe je dat het liefst in een prettige en aangename omgeving. Vroeger werd er niet zo nauw gekeken als het om het ontwerpen van sport- of onderwijsaccommodaties ging. De gebouwen waren vooral functioneel. Het team Sport & Onderwijs van Remmers Bouwgroep vindt dat accommodaties als scholen, sportcentra en zwembaden mensen moeten inspireren en motiveren om het allerbeste uit zichzelf naar boven te halen. We ontwerpen en bouwen daarom aansprekende accommodaties en doen dat in nauw overleg met de direct betrokkenen. Dat kunnen gemeenten zijn of schoolbesturen, maar ook de eindgebruikers zoals docenten, leerlingen of professionele en recreatieve sporters. Zo ontstaan unieke accommodaties waar iedereen graag gebruik van maakt. Inspirerende omgevingen om te werken, leren, sporten of recreëren.

Duurzaam bouwen voor huidige en toekomstige generaties
Remmers Bouwgroep neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarom staan duurzaam denken en bouwen centraal bij het ontwerpen en realiseren van sport- en onderwijsaccommodaties. Samen met u als opdrachtgever ontwerpen en bouwen we niet alleen voor de huidige, maar vooral ook voor een toekomstige generatie gebruikers. We bedenken energiezuinige dan wel -neutrale oplossingen voor de accommodatie en besteden veel aandacht aan een milieuvriendelijk bouwproces. Daarnaast focussen we op duurzaamheid wat betreft het onderhoud, het beheer en functionaliteit. U ziet het thema duurzaamheid terug in alle aspecten van het bouwproces van Remmers Bouwgroep – van de eerste ontwerpschetsen tot en met het uiteindelijke resultaat. En dat is een niet alleen prachtige, maar ook werkelijk duurzame en toekomstbestendige sport- of onderwijsaccommodatie waar alle betrokkenen trots op zullen zijn.

We bouwen samen!
Als opdrachtgever speelt u een belangrijke rol in het gehele ontwerp- en bouwproces. Wij willen weten wat u beweegt, wat u belangrijk vindt en hoe u uw plannen wilt verwezenlijken. Daarom zeggen we: we bouwen samen! U moet als opdrachtgever en eindgebruiker volledig tevreden zijn over ons werk. Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de diversiteit aan vragen brengen we intern diverse expertises samen in multidisciplinaire teams. Extern werken we graag samen met partners met zeer specifieke specialisaties. Samen zorgen we ervoor dat we u zo optimaal mogelijk kunnen bedienen met een scherp oog op prijs, tijd en kwaliteit. Wij willen de beste zijn en we willen dat u als opdrachtgever zich hier ook in herkent en erkend voelt in een open en op samenwerking gerichte relatie. Pas dan kunnen we echt zeggen: we doen het samen!

logo_remmers_bouwbedrijf_S.jpg

Remmers Bouwbedrijf
"Realisatie van sport- en onderwijsaccommodaties in Nederland"

Sportbuilders_RGB_S.png

Sportsbuilders
"Het label voor de realisatie van sportaccomodaties volledig gericht op de Belgische markt"

Inspireren | Creëren | Realiseren

Referentieprojecten

Door onze focus op klantwaarde zijn wij in staat unieke, inspirerende en duurzame gebouwen te realiseren.

Ambities waarmaken

“In een gebouw dat niet alleen klaar is voor de wensen van vandaag, maar ook voor de vragen van morgen”

Opgeleverd

Gymworld

Sport & Onderwijs
Gymworld Zoetermeer is een nieuwe, aantrekkelijke gymnastiek-accommodatie die als doel heeft het versterken van de gehele gymnastieksport in deze gemeente. Lees hier meer.
Bekijk project
Opgeleverd

Sportcomplex Amerena

Sport & Onderwijs
Opvallend nieuw sportcomplex gerealiseerd in Amersfoort. Lees hier meer.
Bekijk project
Opgeleverd

Zwembadcomplex Oostende

Sport & Onderwijs
Het zwembadcomplex telt een wedstrijdbassin, een instructiebassin, een recreatiebad voor peuter en kleuters en een recreatiebad voor de oudere jeugd. Lees hier meer.
Bekijk project

We bouwen samen!

Benieuwd wat Remmers Bouwgroep voor u zou kunnen betekenen? Laten we kennismaken!

Contact opnemen
Opgeleverd

Basisschool Dijsselbloem

Sport & Onderwijs
In opdracht van de Gemeente Leidschendam-Voorburg en Lucas onderwijs hebben wij de nieuwe basisschool gerealiseerd. Lees hier meer.
Bekijk project
Opgeleverd

Zwembad Aquamar Katwijk

Sport & Onderwijs
In opdracht van Gemeente Katwijk hebben wij op het buitenterrein van het 40 jaar oude Aquamar een nieuw zwembad gerealiseerd. Lees hier meer.
Bekijk project
Opgeleverd

Transformatie Seelig Kazerne

Sport & Onderwijs
Verbouwen, renoveren, restauratie en nieuwbouw van Seeligkazerne naar een moderne school voor de Rooi Pannen. Lees hier meer.
Bekijk project