Bedrijfshuisvesting

U wilt uitbreiden, verhuizen of een nieuw bedrijf starten?

Wat de reden voor uw nieuwbouwplannen ook is, Conferm zet haar kennis en ervaring in om samen met u te kijken naar wat er nodig is om uw ambities te realiseren. Ons doel: een zo compleet mogelijk gebouw, dat optimaal bijdraagt aan uw bedrijfsactiviteiten. Nu en in de toekomst, zodat uw nieuwbouw een waardevaste investering blijft.

Alle zorgen uit handen
Conferm neemt u graag alle zorgen uit handen. We kunnen u ondersteunen vanaf het eerste idee, met advies bij de aankoop van de grond, de financiering, het aanvragen van de omgevingsvergunning en – indien nodig – zelfs bij het vinden van een geschikte locatie. Maar eerst komen we graag bij u langs. Zo krijgen we een goed beeld van uw logistieke omgeving en kunnen we u adviseren over de te volgen aanpak.

Van Programma van Eisen tot ontwerp
Conferm brengt de eisen aan uw gebouw nauwkeurig in kaart. Op basis daarvan komt het programma van eisen (PvE) tot stand. Samen met u visualiseren we uw verwachtingen van het ontwerp, de esthetiek en de indeling, maar ook de keuze voor bepaalde bouwmaterialen en het bouwproces zelf. Vervolgens ontstaat het ontwerp voor uw bedrijfsgebouw. Dat kan in samenwerking met een architect die u zelf aandraagt. Maar Conferm kan het ontwerp ook voor u (laten) verzorgen door een architectenbureau waar we al jaren nauw mee samenwerken.

Specialistische expertise in eigen huis
Conferm heeft specialistische expertise in eigen huis. Daardoor houden we tijdens alle stadia van het ontwerp- en bouwproces volledig overzicht op het hele project. Zo zorgen we voor maximale efficiency tijdens de bouw en de hoogst mogelijke kwaliteit van het resultaat. Na de turn-key oplevering kunt u dus direct in uw bedrijfsgebouw aan de slag. En ook daarna kan Conferm u ondersteunen met het onderhoud op basis van een onderhoudsplan op maat

Klaar voor gebruik, tot in de details
Conferm realiseert bedrijfsgebouwen die volledig zijn afgestemd op de ondernemingsdoelen van onze opdrachtgevers. Van de indeling en materialisatie tot de afwerking en het interieur. Turn-key betekent dus ook echt dat uw gebouw helemaal gereed is voor gebruik. Zorgt u liever zelf voor de afwerking? Conferm kan uw bedrijfsgebouw ook casco opleveren.

Daarnaast kunnen we tevens samenwerken op basis van een Bouwteamovereenkomst, Design & Build of Engineering & Build en staan wij open voor andere samenwerkingsmogelijkheden.

Algemeen, Actueel

Rachel Remmers-Schwarcfuter

Vol leedwezen geven wij kennis van het overlijden van mevrouw Rachel Remmers-Schwarcfuter. Na een kort ziekbed is zij 11 november 2021 op 71 jarige…

Lees nieuwsbericht