Materieelbeheer

Al het denkbare bouwmaterieel vindt u bij Remmers Materieelbeheer. Wij beschikken over een ruim assortiment bouwmaterieel voor de verhuur. Professionele apparatuur, bouwketen, en alles wat u nodig heeft voor een veilige en completebouwplaatsinrichting. Materieel nodig? Bel ons direct!

Welk bouwmaterieel heeft u nodig?
Van een stroomaggregaat die even voor extra power moet zorgen, tot een tijdelijke bouwkeet. Van een elektriciteitskast tot gevelsteigers… Remmers Bouwmaterieel verhuurt het. En het mooie is: we gebruiken het zelf ook, dus kennen we ons materieel door en door. Ons materieel zorgt ervoor dat u veilig en snel met de juiste machines en gereedschappen aan de slag kunt. Zonder dat u deze zelf hoeft aan te schaffen. U bespaart geld, tijd en kunt zonder zorgen direct aan het werk. Wilt u meer weten?

Ton Mols, Materieelbeheer

Ik help u graag verder!

Veilige bouwplaats

Remmers Materieelbeheer

Ook voor advies op het gebied van transport, bouwplaatsinrichting, steiger- en ondersteuningssystemen kunt u bij ons terecht. Bereikbaar op: 013 - 572 93 68

Professioneel materieel voor een veilige bouwplaats Als professional in de bouwwereld weet u dat een goed geoutilleerde bouwplaats een voorwaarde is om georganiseerd, veilig en snel te kunnen werken. Ook weet u dat er veel tijd gaat zitten in het inrichten van een bouwplaats die aan de arbo-wetgeving en aan de in de VCA-checklist gestelde eisen voldoet. Daarom is het goed om te weten dat Remmers Materieelbeheer alle hiervoor benodigde materieel op voorraad heeft. Als onderdeel van Remmers Bouwgroep kunt u bovendien een deskundig advies van ons verwachten, helemaal toegesneden op uw situatie. Of het nu om een klein of groter bouwproject gaat, Remmers Materieelbeheer is u graag van dienst. Welk bouwmaterieel heeft ú nodig? Laat het ons weten: neem vandaag contact op!

logo_remmers_bouwgroep_white.svg

Inspireren | Creëren | Realiseren

Remmers Bouwgroep Materieelbeheer