Ontwikkelmanagement

Ontwikkelmanagement als uitdaging
Remmers Projectontwikkeling is in staat om zelfstandig, in samenwerking of in opdracht risicodragend te investeren in vastgoedontwikkelingen. Door projecten vanaf het begin door ons op te laten zetten en daarna te laten begeleiden heeft u de zekerheid dat het project langs de gewenste lijnen verloopt. Uw project zal zonder noemenswaardige risico’s en binnen het budget de eindstreep halen. Dat beloven wij u.

Ontwikkelmanagement in samenwerking
Wij voelen ons als een vis in het water bij samenwerkingen. Ook kunnen wij uw vastgoedopgave risicodragend verder brengen. Door deze manier van werken voelen wij ons verbonden met de te behalen resultaten én de behaalde resultaten. Zo zijn wij uw solide partner als het gaat om ontwikkelmanagement. Door samen te werken met ons, krijgen de volgende begrippen hun volledige inhoud: kennis, commitment, gedrevenheid, scherpte, en een krachtig netwerk.

Ontwikkelmanagement voeren wij graag voor u uit
Kennis combineren wij met inzicht en een menselijke benadering. Samen met u of helemaal voor u voeren wij het ontwikkelmanagement uit. Geheel volgens de vooraf gemaakte en voor alle partijen duidelijke afspraken. Bij ontwikkelmanagement van Remmers Projectontwikkeling kunt u erop vertrouwen dat alles volgens planning verloopt en tot de gestelde resultaten leidt. Wij zijn u graag van dienst met onze uitgebreide dienstverlening.

Pieter Remmers, Remmers Holding
Commitment, gedrevenheid, scherpte & krachtig netwerk. Remmers Projectontwikkeling; een solide partner.

Commitment, gedrevenheid, scherpte & krachtig netwerk.

Ontwikkelmanagement

Ontwikkelmanagement vraagt een uitstekend inzicht om de risico’s te beheersen. Door de jarenlange ervaring is de afdeling Ontwikkelmanagement van Remmers Projectontwikkeling als geen ander in staat om u hierbij te ondersteunen. Ook kunnen wij het management geheel voor u verzorgen.

Wij bieden u de zekerheid dat het budget en de gewenste kwaliteit wordt bewaakt en u op elk gewenst moment informeren over de voortgang van het project. Risico's worden benoemd, beheersmaatregelen geformuleerd. Nauwgezet volgen we de planning en fasering. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op!

logo_remmers_bouwgroep_white.svg

Inspireren | Creëren | Realiseren

Eigen ontwikkeling projecten

Voorbereiding

DC Heieinde Tilburg

Remmers Projectontwikkeling

Dit nieuw te realiseren logistieke pand, wordt gebouwd op bedrijventerrein Vossenberg, op korte afstand gelegen van de nieuwe containerterminal (BTT) aan het Wilhelminakanaal.

Bekijk project
Opgeleverd

Woontoren Aan de Waterkant

Wonen & Zorg

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woningen en appartementen Muntelpoort

Wonen & Zorg

Nabij de gezellige binnenstad, op de hoek van Muntelbolwerk en de Graafseweg, heeft Remmers Projectontwikkeling een prachtig woongebouw in jaren ’30 stijl: Muntelpoort gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zuiderlicht Tilburg

Wonen & Zorg

Op de hoek Winkler Prinsstraat – Ringbaan Zuid hebben wij 30 appartementen gerealiseerd met balkon op het zuiden. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Glazen Boerderij

Remmers Projectontwikkeling

De gemeente Schijndel heeft op de meest prominente plek aan de markt een gebouw laten realiseren wat bijdraagt aan de kwaliteit en sfeer van het centrum. Lees hier meer.

Bekijk project