Design

Samen met innovatieve architecten en/of ontwerpende partijen of middels onze eigen nieuwe Design (ontwerp)afdeling visualiseren wij de wensen van onze klanten. Dat biedt heel veel voordelen. De communicatielijnen zijn bijvoorbeeld erg kort. Daardoor kunnen we snel schakelen. Met elkaar, maar vooral ook met u als opdrachtgever. Of het nu gaat om een ontwerp op een kavelstudie, of het ontwerpen van uw nieuwe huisvesting, samen komen we snel tot een haalbaar en verantwoord ontwerp dat aan al uw wensen voldoet en dat daarnaast ook een prima prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Bij Remmers Bouwgroep is het dus niet: ik heb mijn eisen neergelegd, waar zal het ontwerpteam mee komen? Nee, vanaf het prille begin denkt u mee, praat u mee en stuurt u mede het proces. Zo komen we tot mooie, haalbare resultaten. U krijgt precies wat u wilt, binnen de afgesproken termijnen en binnen het overeengekomen budget.

Design en engineering: uw wensen staan centraal
Design en engineering, het zijn zaken die we bij Remmers Bouwgroep samen met onze opdrachtgevers oppakken. Het voordeel: al uw vragen kunnen direct worden voorgelegd aan onze specialisten. Alle informatie wordt in deze design- en engineeringfase vastgelegd in een 3D-informatiemodel door een BIM modelleur. In dit model zijn alle data die nodig zijn voor het ontwerpen, bouwen en beheren van het bouwwerk vastgelegd. Alle relevante informatie is op deze manier voor alle betrokkenen als bouwer, architect, installateurs, constructeurs en natuurlijk voor u als opdrachtgever beschikbaar

Benieuwd of uw wensen vertaald kunnen worden naar een prachtig ontwerp?

Design uw ambities!

Uw ambities worden vertaald

Eigen ontwerpafdeling

De ontwerper en bouwer zitten bij Remmers Bouwgroep onder één dak. Dat biedt heel veel voordelen voor u als opdrachtgever. Bouwer, architecten, modelleurs en constructeurs, van binnen en buiten onze organisatie, werken hecht samen. De communicatielijnen zijn kort waardoor we snel met elkaar kunnen schakelen. Zo bieden we u in korte tijd een prachtig ontwerp.

Ook alle aspecten die een rol spelen rond duurzaamheid van gebouwen worden door onze BREEAM-experts direct duidelijk en inzichtelijk gemaakt. Zo krijgt u een helder beeld van de gevolgen van de diverse keuzes die in het proces worden gemaakt. Niet achteraf, niet halverwege, maar steeds gedurende hetproces van design en engineering waarin u zelf actief betrokken bent. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

logo_remmers_bouwgroep_white.svg


Inspireren | Creëren | Realiseren

Remmers Bouwgroep Referenties


Voorbereiding

DC Heieinde Tilburg

Remmers Projectontwikkeling

Dit nieuw te realiseren logistieke pand, wordt gebouwd op bedrijventerrein Vossenberg, op korte afstand gelegen van de nieuwe containerterminal (BTT) aan het Wilhelminakanaal.

Bekijk project
Opgeleverd

AVA Quality Cooling

Bedrijfshuisvesting

De nieuwbouw bestaat uit ±6.330m² bedrijfshal die volledig wordt bewaakt met een ESFR sprinkler. Als ontwerpende bouwer zijn wij verantwoordelijk voor de gehele turnkey realisatie.

Bekijk project
Opgeleverd

Marine Care

Bedrijfshuisvesting

Aan de Oude Maasweg in de Botlek hebben wij het nieuwe hoofdkantoor & PGS opslag voor Marine Care gerealiseerd. De nieuwbouw bestaat uit ± 2.300 m² bedrijfshal, die deels geschikt is voor opslag van PGS 15 goederen en ingericht is met een laboratorium.

Bekijk project
Opgeleverd

Royal Agio Cigars

Bedrijfshuisvesting

Duurzaam hoofdkantoor met productiehallen. Gecertificeerd met BREEAM 'Outstanding' en het pand ontving een BREEAM Award in Londen 2017.

Bekijk project
Opgeleverd

HC Tilburg

Sport & Onderwijs

Design & Build opdracht; clubgebouw voor hockeyclub Tilburg. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zwembadcomplex Oostende

Sport & Onderwijs

Het zwembadcomplex telt een wedstrijdbassin, een instructiebassin, een recreatiebad voor peuter en kleuters en een recreatiebad voor de oudere jeugd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zwembad Aquamar Katwijk

Sport & Onderwijs

In opdracht van Gemeente Katwijk hebben wij op het buitenterrein van het 40 jaar oude Aquamar een nieuw zwembad gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

de Stadswachter

Wonen & Zorg

Statige, luxe woongebouw met prachtige, ruim opgezette koopappartementen, huurappartementen in de duurdere huurcategorie, commerciële ruimte op de begane grond en een tweelaagse ondergrondse parkeerkelder.

Bekijk project
Opgeleverd

Nul-op-de-Meter Zuringhof

Wonen & Zorg

Het één van de eerste Nul-op-de-Meter projecten in de gestapelde bouw in Nederland en het eerste in Brabant. Wij leveren zo een belangrijke bijdrage en input aan de ontwikkeling van Nul op de Meter, de Brabantse Deal en betaalbare woonlasten van huurders in Tilburg .

Bekijk project