Bouwteam partner & Projectmanagement

Zoekt u de ideale bouwpartner om een project te ontwikkelen of van de grond te tillen? Het gehele traject kunnen wij voor u verzorgen. In een bouwteam, dus met overzicht en overleg zodat het project geheel volgens de afspraken en wensen wordt uitgevoerd. Van het ontwerp tot en met de bouw en oplevering.

Uw bouwpartner is Remmers Projectontwikkeling
Met Remmers Projectontwikkeling als uw bouwpartner, kunt u er zeker van zijn dat u overzicht houdt over de door ons begeleide bouw. Wij nemen u daarbij alle zorg uit handen. En dat is wel zo prettig, uw primaire focus is immers ontwikkelen. Wij doen de rest.

Bouwpartner haalt de zorgen weg
Als uw bouwpartner ontzorgen wij u volledig. Vanaf het moment dat een programma van eisen bekend is kunnen wij het volledige uitwerkingstraject voor u verzorgen. Daarbij zijn wij de bewakers van onder andere de planning en de bouwkosten. Zo krijgt uw organisatie direct vanaf het begin een stevige grip op de totale ontwikkeling.

Remmers Bouwgroep
"Plezierige en duurzame relatie"

Remmers Bouwpartner

Het draait om uw plan

Misschien wilt u al ondersteuning bij het uitwerken van een nog prematuur plan? Ook dan zijn wij graag uw partner door van uw idee een geïntegreerd plan te maken.

Onze ervaring en kennis zetten wij graag voor u in om een succesvolle ontwikkeling in gang te zetten. Neem contact met ons op. Ook als u alleen nog ‘maar’ een plan heeft. Wij helpen u graag bij de uitwerking ervan.

logo_remmers_bouwgroep_white.svg

Inspireren | Creëren | Realiseren

Projecten eigen ontwikkeling

Voorbereiding

DC Heieinde Tilburg

Remmers Projectontwikkeling

Dit nieuw te realiseren logistieke pand, wordt gebouwd op bedrijventerrein Vossenberg, op korte afstand gelegen van de nieuwe containerterminal (BTT) aan het Wilhelminakanaal.

Bekijk project
Opgeleverd

Woontoren Aan de Waterkant

Wonen & Zorg

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woningen en appartementen Muntelpoort

Wonen & Zorg

Nabij de gezellige binnenstad, op de hoek van Muntelbolwerk en de Graafseweg, heeft Remmers Projectontwikkeling een prachtig woongebouw in jaren ’30 stijl: Muntelpoort gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zuiderlicht Tilburg

Wonen & Zorg

Op de hoek Winkler Prinsstraat – Ringbaan Zuid hebben wij 30 appartementen gerealiseerd met balkon op het zuiden. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Glazen Boerderij

Remmers Projectontwikkeling

De gemeente Schijndel heeft op de meest prominente plek aan de markt een gebouw laten realiseren wat bijdraagt aan de kwaliteit en sfeer van het centrum. Lees hier meer.

Bekijk project